Koffie bus

Kunt u ook zo lekker genieten van een goede kop koffie? Onze thema bus kan volledig worden ingericht als een koffie bus en worden ingezet voor vele bijeenkomsten

De koffie bus schenkt fairtrade koffie en thee.
Fairtrade koffie en thee bevordert de duurzame ontwikkeling in de internationale handel, met name bij export van arme landen naar rijke Westerse landen.

Fairtrade betekent dat koffieboeren uit Latijns-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azie een eerlijke prijs krijgen voor hun exportproducten. Ze krijgen een prijs die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten, en niet een prijs die wordt bepaald door de verhoudingen op de internationale markt.

Wanneer de koffie bus gearriveerd is op de juiste locatie, zal de geur van vers gemalen koffie bonen u tegemoet komen. De koffiebus opent zijn luiken wij beginnen meteen met het aankleden van de koffie bus en het uitstallen van het meubilair. U kunt nu komen genieten van een heerlijk kopje koffie.

De koffiebus kan overal voor worden ingehuurd, denk bijvoorbeeld aan een opening van een pand. De koffie bus kan binnen in het magazijn worden geplaatst, of buiten in het zonnetje, waar de gasten een heerlijke kop koffie kunnen krijgen.

Maar de koffie bus kan natuurlijk ook worden ingehuurd voor |koffie op evenementen| koffie op beurzen| koffie op feesten| koffie productpresentaties| koffie congressen|

Voor meer thema’s kunt u op de onderstaande links klikken.

Klik hier voor de champagne bus
Klik hier voor de friet bus
Klik hier voor de overige thema’s