Nieuws

De prachtige klassieker, de Citroen HY uit 1967 is volledig gerestaureerd en is nu klaar om als thema bus te worden verhuurd bij bedrijfsfeesten, vergaderingen, tuinfeesten, bedrijfsopeningen, productpresentaties, evenementen en beurzen.

Voor meer informatie kunt u op de onderstaande links klikken:
Klik hier voor de champagne bus
Klik hier voor de koffie bus 
Klik hier voor de friet bus
Klik hier voor de overige thema’s

Oliebollen actie Citroën 20143

Onze thema bus werd het decorstuk voor de oliebollenactie van de Citroën. In de week van 27 december tot en met 30 december 2014 reed de oliebollen bus door verschillende plekken in heel Nederland, om gratis oliebollen en warme drankjes uit te delen.

26

High Tea in Warder 2014

De thema bus was tijdens de high tea op zondag 28 september in Warder het middelpunt van het terrein en sierde ook leuk bij de omgeving! Voor de thema bus stond een heerlijk high tea buffet en vanuit de bus werden de drankjes geserveerd en heerlijke pannenkoeken voor de kinderen gebakken.

De Gerrie Kneteman Fiets Classic 2014dam tot dam 2

Zondag 14 september 2014 stond onze thema bus bij het Olympisch stadion om de catering te verzorgen voor 3500 deelnemers van de Gerrie Kneteman fiets classic.

Dam tot Dam september 2014

Zaterdag 20 september 2014 stond de thema bus op de Dam van Amsterdam om de catering te verzorgen voor de deelnemers en toeschouwers van de dam tot dam loop. Daarnaast stond de thema bus ook zondag 21 september op de dam in Amsterdam om de catering te verzorgen voor de Dam tot Dam fietsclassic.27

 Oldtimerdag juni 2014

Op zondag 15 juni 2014 was de thema bus te vinden bij de oldtimerdag in de Bataviahaven in lelystad. De thema bus stond hier met verse Vlaamse friet.