Over ons

HY_011De Oldtimer citroen HY uit 1967 is volledig gerenoveerd en kan op elke manier worden ingericht zodat hij multifunctioneel inzetbaar is. Of u nou de thema bus in het magazijn van uw bedrijf wilt, buiten of op een beurs, het zal een ware eyecatcher en toevoeging op u feest zijn.

De thema bus kan bij u thuis, op uw bedrijf, beurs, evenement of op een unieke locatie voor een smakelijke maar vooral ook unieke catering zorgen. Daarnaast kan Noord-Holland Catering ook zorg dragen voor de rest van de catering of het organiseren van het evenement.

De thema bus is een ware eyecatcher en wij kunnen hem ‘stijlen’ voor elke gelegenheid. Denk aan houten kratten, steigerhouten meubilair of juist moderne statafels.

De Thema bus is onderdeel van Noord-Holland Catering.Wij zijn een modern cateringbedrijf met vestigingen in Amsterdam en Oosthuizen (gemeente Zeevang). Wij staan voor kwaliteit, pure en verse producten. Eerlijkheid, openheid en duidelijkheid zijn de pijlers van het bedrijf.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van allerlei evenementen en buffetten. Receptie |diner |bruiloft |feest |reünie |zakelijke bijeenkomst |grote evenementen | (tot 35000 personen) maar ook een intiem “diner voor twee” in uw eigen huis of een aparte locatie wordt tot in de puntjes verzorgd. Samen met u bedenken wij een passende invulling voor het menu, bediening en de aankleding.

De thema bus, ook wel genaamd food truck is een leuke en uitdagende aanvulling en dit kunnen wij goed combineren met onze jaren lange ervaring in de catering industrie.HY_021

Wilt u meer informatie over de thema bus? Wij bespreken graag de opties met u.

Klik hier voor de champagne bus
Klik hier voor de koffie bus 
Klik hier voor de friet bus 
Klik hier voor de overige thema’s