Overige thema’s

header-verhuur
Brood bus
Wat is er nou lekkerder dan een vers afgebakken broodje, dat nog warm en knapperig is? De Broodbus kan op elke locatie een heerlijk broodje, vers uit de oven voor u klaar maken.

U zit in het zonnetje, op het terras voor de brood bus, aangekleed in Franse stijl, te genieten van een vers afgebakken en gezond broodje met u vrienden en of collega’s en heel even heeft u het gevoel dat u er lekker tussenuit bent.

Heeft u een open-dag in uw bedrijf of een evenement, dan is de brood bus een leuk idee. Wij kunnen de brood bus aankleden met steigerhouten sta tafels of met een terras.

De broodbus heeft een groot assortiment uit verse, gezonde, belegde broodjes. Wij helpen u graag met het zoeken naar het juiste broodje.

|Broodjes op locatie|broodjes op bedrijf| broodjes op festivals| broodjes op evenementen|

Interesse in de brood bus? Neem dan contact met ons op!

Sap bus
De sap bus staat voor u klaar met vers geperste sappen en smoothies met fruit van het seizoen. Zodra u de sap bus op uw locatie aantreft, dan zal deze een gezonde uitstraling geven.

Deze smaakvolle drankjes, zijn ook nog eens erg gezond. Gezonde dranken krijgen tegenwoordig steeds vaker de voorkeur boven de standaard frisdranken.

De sap bus werkt alleen met verse ingrediënten en dat ziet u natuurlijk terug in onze vruchten sappen en smoothies. De sap bus is geschikt voor bijvoorbeeld een feest of break-out sessie, waar je tussendoor een gezond drankje kunt halen buiten in het zonnetje maar ook voor:

Sappen op festivals | sappen op evenementen |sappen bij een opening|

Wilt u de sap bus inhuren? Neem dan contact met ons op!

Barbecue Bus
Wilt u in de zomer lekker barbecueën, maar wilt u dit eens anders dan anders doen? Onze thema bus is uitermate geschikt om in te huren als Barbecue bus op elke locatie die u maar wilt.

De barbecue bus heeft direct een mooie uitstraling op het terrein of in de tuin. Met de Barbecue bus hoeft u zelf helemaal niets te regelen, wij verzorgen alles voor u. Naast de catering verzorgen wij ook voor de aankleding en meubilair van de barbecue bus, daarnaast kunnen wij ook zorg dragen voor eventuele andere invullingen.

Heeft u zelf een leuk thema? Laat het ons weten, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor meer thema’s kunt u op de onderstaande links klikken.

Klik hier voor de champagne bus
Klik hier voor de koffie bus
Klik hier voor de friet bus